Waarom kies je voor je eigen baby website met eigen domeinnaam?

Een baby krijgen is prachtig en elke ouders is zo trots als een pauw en zou het wel van de daken willen schreeuwen. Zie hieronder diverse redenen waarom een babywebsite dan iets voor je is...

Zwanger zijn is prachtig: en dit kan je met je eigen babywebsite dan ook heerlijk delen met familie en vrienden over de hele wereld en het hebben van een babywebsite is natuurlijk ook erg leuk om later, als je kindje groter is, nog eens te bekijken.

Uitgebreide onderdelen: De familie en vrienden vinden het fantastisch om jullie verhaal te volgen, foto's en filmpjes bekijken, jullie baby- en dagboek te lezen, zelf een berichtje te plaatsen, zien wat jullie wensenlijstje is, te zien wanneer de tandjes zijn doorgekomen, wanneer de eerste stapjes waren, hoe je kindje groeit en nog zo veel meer mogelijkheden.

Het is leuk en eenvoudig: Niets is leuker dan te vertellen over je baby. En dat kan zeer eenvoudig met een beheersysteem waarbij geen enkele technische kennis nodig is.

Het is leuk en eenvoudig: Niets is leuker dan te vertellen over je baby. En dat kan zeer eenvoudig met een beheersysteem waarbij geen enkele technische kennis nodig is.

Kies voor een premium website en krijg je eigen website met een eigen domeinnaam en e-mail adres (www.jouweigengekozennaam.nl) voor maar € 34,95 per jaar

Wat is een eigen domeinnaam?

Een eigen .nl-domeinnaam is een woord, naam of zin, met of zonder cijfers, waarvan maar 1 ding vaststaat: hij eindigt op .nl! Je kan er een webadres ('url') mee maken of een e-mailadres waarvan je de naam helemaal zelf kiest, zowel voor als na het @. Dat maakt een website of je e-mailadres herkenbaar voor anderen. Voor je familie of vrienden. Het adres is makkelijk te onthouden en is origineel. Maar een eigen domeinnaam is vooral even uniek als jijzelf!

Waarom een eigen .nl?

Met een persoonlijke .nl-domeinnaam heb je een eigen, herkenbare plek op internet. Je kunt deze gebruiken voor je eigen babywebsite of voor je eigen e-mailadres. Maar je kunt er later ook je online winkel starten, een weblog beginnen, een digitaal fotoalbum presenteren of een forum starten voor goede discussies. Met je eigen domeinnaam maak je het persoonlijk en uniek.

Voor wie is een eigen .nl?

Een eigen domeinnaam is zo geregeld. Een uniek .nl-adres is dus niet alleen weggelegd voor grote bedrijven, maar voor iedereen.

Ook andere opties mogelijk?

In Nederland worden voornamelijk domeinen eindigend op .nl geregistreerd. Maar je kan ook andere extensies aanvragen. Bijv. .be, .com of .net. Dit is prettig als je bijvoorbeeld in Belgie woont (.be) of als je een wat commerciƫlere naam wilt kan je voor .com kiezen.

Wat kan je ermee doen?

Je eigen domeinnaam geeft je ontelbare mogelijkheden. Natuurlijk kan je een babywebsite maken, maar dat hoeft niet. Misschien wil je alleen een e-mailadres dat niemand anders heeft. We hebben enkele mogelijkheden op een rij gezet:

Website
Bepaal zelf welke url het meest passend is voor jouw kindje, jouw gezin of wellicht al voor later je eigen bedrijf, of het makkelijkst te onthouden is voor je vrienden.

E-mail
Een babywebsite maken is leuk maar niet perse nodig. Zodra je een eigen .nl-domeinnaam hebt, kan je makkelijk een origineel en persoonlijk e-mailadres aanmaken.

Meld je vandaag nog aan!

Meld je vandaag nog aan en begin direct met het inrichten van je persoonlijke babydagboek. Klik hier om je aan te melden.